woensdag 30 juni 2010

Politie Twente zoekt agressieve winkeldief

Sinds afgelopen maandag wordt door de politie Twente een wel hele agressieve winkeldief gezocht. Maandagavond rond zes uur werd de filiaalleidster van de Aldi in Almelo door de man geslagen, geschopt en bedreigt.

De tot nog toe onbekende man liep maandagavond de Aldi aan de Apollolaan in Almelo binnen, daarop nam hij 4 computerspellen uit de winkel om deze vervolgens bij de kassa te gaan ruilen. De man had natuurlijk geen kassabon van de spellen, dus kon hij deze ook niet voor geld omruilen. Nadat de filiaalleidster hem probeerde uit te leggen dat het niet mogelijk was deze uit de winkel genomen producten voor geld te ruilen, toonde de man agressief gedrag. De man trapte de filiaalleidster tegen haar benen en sloeg haar meerdere malen in het gezicht. Daarna trok hij een mes waarmee hij haar bedreigde en daarna gehaast de winkel uit ging. Dit soort problemen zijn moeilijk te voorkomen, misschien dat na veelvoorkomende gewelduitingen winkeliers beslissen hun producten alleen online aan bieden, zodat er geen direct lichamelijk contact bestaat en mensen bijvoorbeeld hun kleding online bestellen. Of zal het probleem zich dan naar de pakketbezorger verplaatsen?

De man is volgens de politie Twente een getinte man met donker, kort en stekelig haar, met blauwe ogen en rond de 30 a 35 jaar. De man heeft een redelijk gezet postuur, is tussen de 1.70 en 1.75m lang en droeg op het moment van de daad een wit T-shirt.

Heeft u eventuele informatie over het misdrijf, dan kunt u telefonisch contact op nemen met 0900-8844 of bel anoniem naar 0800-7000.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten